• Welkom bij Las Delicias!

Bell Ons:

+31 627261789

Cart

Bel Ons:

+31 627261789

Cart

Las Delicias

Las Delicias begon in 2019, met als doel de Colombiaanse gastronomie bekend te maken in Maastricht en omgeving. We zijn begonnen met een foodtruck, die nog steeds staat op het Raadhuisplein in Heer, Maastricht.

Inmiddels zijn we uitgebreid tot een import bedrijf, naast de foodtruck houdt het bedrijf zich bezig met het rechtstreeks importeren en commercialisering van voedingsproducten uit Colombia. Welke naar heel Nederland en België worden verkocht. .

Missie

Onze missie is altijd geweest om het beste van de Latijns-Amerikaanse gastronomie te laten zien, door middel van haar intense smaken en aroma’s. Daarnaast streven we ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen.

Visie

Lekker en gezond Comfort food aanbieden is het credo van Las Delicias. Kwaliteit in alle geledingen door voeren staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we iedere klant de beste kwaliteit willen aanbieden.

Netwerken

Momenteel hebben we meer dan 15 referenties met logistieke faciliteiten van meer dan 800 vierkante meter. Deze faciliteiten hebben de juiste technologie en voordelen voor een optimale conservering en aanpassing van onze producten.

Inzet
effectiviteit
Verantwoordelijkheid

Klantenservice

¿heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09:00-18:00
(+31) 627261789.

Express Kwaliteit

We werken alleen met zeer gerenommeerde merken, waardoor we garanderen de kwaliteit van van alle producten die we verkopen.

Premium Prijzen

We zijn toegewijd aan het rechtstreeks importeren zonder tussenpersonen, zodat we u concurrerende prijzen kunnen bieden in de huidige markt voor Colombiaanse producten.

Levering

Las Delicias werkt met de meest efficiënte logistieke bedrijven in de huidige transport markt, hiermee zorgen we ervoor dat uw pakket zo snel en goed mogelijk wordt geleverd.

nl_NLDutch
Chat openen
Hallo,
Welkom bij Las Delicias! ¿waar kan ik je helpen?